EVİME HOŞ GELDİNİZ

SİZİNLE GERÇEK HAYATIMI PAYLAŞMAK İÇİN SEÇTİĞİM BU SANAL EVİME HOŞ GELDİNİZ...
YAŞADIKLARIM, YAŞAMAK İSTEDİKLERİM, DÜŞÜNDÜKLERİM GÖRDÜKLERİM DİNLEDİKLERİM GEZDİKLERİM NE VARSA KENDİM İÇİN YAZIP SİZLERLE PAYLAŞIYORUM.

Powered By Blogger

23 Eylül 2007


hayırlısı ile ramazanın ilk haftasını tamamladıkda ikinci haftanın ortasına doğru gidiyoruz. saniyeler, dakikalar saatler derken günler tamamlanıyor koca bir ayda elimizden uçup gidecek. her gün yeni bir enerji ve sabır ile başlıyoruz orucumuza. inanılmaz bir irade savaşı gibi görünüyor. tutanlar ne derler bilmem ama alışık olup uzun sürelerdir ramazanı oruç geçirenler için çok zor değil sanırım. çevremdeki herkes bu şekilde davranıyor. tutmak isteyip arada cesaret edenler için imrenilecek bir irade, yada dayanma gücü. tutamayanlar tutamayacağını düşünenler içinse imkansız, denemeye bile gerek yok.
ben uzun yıllardır aralıksız tutanlardanım. hatta çoğu yılım da hiç aksatmadan tutmuşluğum vardır. bunlar içerisinde çok üzüntülü günlerim, hatta acılı zamanlarım, inanılmaz neşeli keyifli günlerim de bu ramazan aylarına denk geldi. yolculuklar yaptım oruçluyken bir şehrin sahurunda başlayıp diğerinde iftar açtım. ben neler yapmadım ki ramazanlarda hayatımı tamamiyle normal yaşayarak oruç tutmaya çalıştım. Bazende
-ben bu günde tuttum, dayandım ya....
dediğim oldu.
Bazende keyfi gibi tutmadığım günlerim oldu. Ama hep üstesinden gelmeye çabaladım. sol böbreğimdeki üç taşla bu yıl da biraz gergin biraz huzursuz bir küs bir barışık gibi tutmaya devam ediyorum. su ihtiyacımı gece iftardan sonra karşılayamadıysam ertesi gün ne yapmam gerektiği kararsızlığını yaşıyorum.
İşte böyle bir ramazanla devam ediyorum hayatımıza...

15 Eylül 2007



RAMAZAN GELDİ HOŞ GELDİ

EVET HEPİMİZE HAYIRLI RAMAZANLAR.
HEPİMİZE KEYİFLİ BİR RAMAZAN
SEVDİKLERİMİZLE HUZUR DOLU, MUTLU BOL BEREKETLİ İFTAR SOFRALRI DİLİYORUM.
BEREKETLERE, HAYIRLARA, SAĞLIK VE AFİYETE VESİLE OLMASI,
HEPİMİZİN VE HERKESİN KENDİ GÖNLÜNDE, KENDİNE BİLE DİLLENDİREMEDİĞİ DİLEKLERİNİN GERÇEKLEŞMESİ...
ÖZLENENLER, BEKLENENLER, DİLENENLER İÇİN KAVUŞMALAR
HERKES İÇİN HER ŞEY DİLİYORUM...